OM OS – Rvr charme

GELPOLISH KOSTER KUN 315KR.

OM OS

Viktorija Maskolaitiené har mange års erfaring i forskellig negleteknikker og Permanent makeup af bryn. Hun har siden september haft klinik på Stenhusvej 7. Her har hun indrettet en lys og venlig klinik, som hedder RVR Charme.

Hele den ene væg i klinikken er prydet med diplomer, som bevis på de mange neglekurser, Viktorija har deltaget i, siden hun var 18 år gammel. Viktorija er også uddannet underviser i negleteknikker. Hele den ene væg i klinikken er prydet med diplomer, som bevis på de mange neglekurser og Permanent makeup bryn, Viktorija har deltaget i, siden hun var 18 år gammel. Viktorija er også uddannet underviser i negleteknikker.

- Overordnet set er jeg perfektionist med alt, hvad jeg laver, forklarer Viktorija, som valgte at gøre smukke negle til sin levevej frem for de andre erhverv. - Jeg startede med at lave negle på venner og bekendte her i Danmark, og siden blev det til mit erhverv.

Viktorija havde tidligere klinik i Ølstykke, og kunderne kommer nu langvejs fra til Holbæk - fra blandt andet København og Roskilde. Indimellem aftalerne i kundebogen passer Viktorija sine studier på VUC, hvor hun startede efter sprogskolen. Det går fint med det danske, men Viktorija ønsker sig flere danske kunder, for selv om hun har et godt kundegrundlag, vil hun med sine egne ord 'gerne tale dansk hele dagen.'

I Viktorijas webshop sælges der negleprodukter til professionel brug i hele Danmark og Europa. Der tilbydes et stort udvalg af kvalitets negleprodukter, ca. 150 forskellige såsom sortiment af gelnegler, polygel, gelpolering, gel neglelak, børste sæt med mere. Viktorija er åben over for forslag og idéer til nye produkter, som hun kan optage i sortimentet.